Duurzaam Noord Deurningen ontvangt een bijdrage van €2.417,24 van Unive Oost Fonds

Geplaatst op 15-11-2014, 07:22

​Het Univé Oost Fonds ondersteunt jaarlijks projecten en goede doelen met een maatschappelijke uitstraling. Zo is er in 2014 opnieuw € 30.000,- beschikbaar gesteld voor 12 lokale goede doelen.

Duurzaam Noord Deurningen heeft in augustus een aanvraag gedaan om 400 meter prikkabel met LED verlichting te kunnen aanschaffen. Dit omdat de oude kerstverlichting niet waterdicht en brandgevaarlijk was.

Met 11 andere projecten is Duurzaam Noord Deurningen in aanmerking gekomen voor een bijdrage van €2417,24. Dit terwijl er 304 aanmeldingen zijn binnen gekomen bij de ledenraad van de Unive.

De prikkabel zal voor verschillende activiteiten in het dorp gebruikt kunnen worden. Te denken valt aan het verlichten van de kerstboom, het dorpsfeest en de schaatsbaan bij de ijskuip.

Op dinsdag 18 november zal Dhr. Be Reinders (algemeen directeur Unive) de cheque overhandigen aan Stichting Duurzaam Noord Deurningen.

Namens Duurzaam Noord Deurningen en alle inwoners van Noord Deurningen willen wij de Unive bedanken voor deze mooie cheque en nodigen wij iedereen uit om in December de verlichting te komen bewonderen in de kerstboom voor in het dorp.