Succesvolle informatieavond voor EPA deelnemers.

Geplaatst op 29-03-2012, 17:15
Succesvolle informatieavond voor EPA deelnemers.
Om 20.30 uur werd dinsdagavond in De Mare de aftrap gegeven voor de informatieavond die de Stichting Duurzaam Noord Deurningen organiseerde voor de deelnemers aan de EPA onderzoeken.
Ca. 30 belangstellenden waren aanwezig om zich door de Stichting te laten informeren over de resultaten van de EPA maatwerkadviezen. Gastspreker Frido Bos van de bouwkeurgroep die de EPA’s uitvoerde gaf op heldere en duidelijke wijze antwoord op de vragen uit de zaal.
Vervolgens werden de deelnemers geïnformeerd over wat de Stichting hen kan bieden in de vervolgtrajecten. Hierbij moet men denken aan centrale inkoop wat een significant voordeel zal bieden t.ov. de huidige marktprijzen. Ook zal er een bijdrage vanuit de Stichting komen. Tevens is de Stichting bezig om gelden te genereren vanuit de Gemeente en Provincie.
De meer met minder subsidie die in 2011 aangevraagd is hoort ook in dit plaatje.
Het uiteindelijke interessante totaalresultaat van de EPA maatwerkadviezen zal op de site geplaatst worden zodat de deelnemers en thuisblijvers nog eens rustig kunnen kijken wat voor hen van toepassing kan zijn. klik hier voor de presentatie

Aan het eind van de informatieavond werd een formulier aan de aanwezigen uitgereikt waarop ze kenbaar konden maken waarin ze willen investeren en evt. hoeveel.
Dit alles om een indicatie te krijgen waar de belangen liggen en met deze belangrijke informatie kan de Stichting met partijen om tafel om scherpe offertes te verkrijgen.
De respons was overweldigend want bijna iedereen leverde zijn formulier in.
Belangstellenden die een EPA maatwerkadvies hebben laten uitvoeren kunnen dit formulier downloaden en uiterlijk vrijdag 6 april 2012 inleveren bij de leden van de Stichting of in de brievenbus van De Mare. hier klikken om het formulier te downloaden