‘Boeren met zon’ in Dinkelland

Geplaatst op 20-06-2014, 14:13

Stimuland is in samenwerking met het Energiefonds Overijssel bezig een financieringsconstructie vorm te geven voor agrarische ondernemers die zonnepanelen willen aanschaffen. Het grote voordeel van deze constructie is dat je als bedrijf in één keer zelfvoorzienend voor elektriciteit kunt worden, zonder een grote investering vooraf. In samenwerking met END (Energieneutraal Noord Deurningen) en de LTO afdelingen Dinkelland, Losser en Tubbergen nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een voorlichtingsbijeenkomst op:

donderdag 26 juni 2014 van 20.00 tot 21.30 uur

in de Kulturhus De Mare, Nieuwewemestraat 3 te Noord Deurningen.

Belangrijke voorwaarden voor deelname zijn:

Aanvragers zijn volwaardige agrarische bedrijven in de gemeente Dinkelland, Losser of Tubbergen. 
Een geschikt dak (asbestvrij, bij voorkeur met dakrichting tussen zuidoost en zuidwest).

Deze constructie is vooral interessant voor bedrijven met en elektriciteitsverbruik tot ca. 50.000 kWh per jaar.

Graag vooraf aanmelden bij Stimuland, (0529) 47 81 80, info@stimuland.nl   klik hier voor de volledige uitnodiging van stimuland

Tijdens deze bijeenkomst wordt de financieringsconstructie door Stimuland gepresenteerd. Ook wordt nader ingegaan op rentabiliteit en fiscale aspecten. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Om snel een goede afweging te kunnen maken of dit voor u interessant is, willen wij u vragen vooraf het gemiddelde stroomverbruik per jaar te bekijken aan de hand van één of meerdere jaaroverzichten van uw energieleverancier.

Voor meer informatie over deze uitnodiging: Harry Roetert van Stimuland, tel. (0529) 47 81 80, hroetert@stimuland.nl