De nieuwe buurtbus gaat over de grens.

Geplaatst op 19-06-2014, 11:35
De nieuwe buurtbus gaat over de grens.
Na veel bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zo ver. De Bürgerbus-verbinding van Nordhorn, via Noord Deurningen, naar Denekamp is dan eindelijk een feit. Voor deze grensoverschrijdende busverbinding zijn voor nu voldoende vrijwillige chauffeurs/chauffeuses bereid gevonden om van start te gaan, er worden echter nog wel chauffeurs/chauffeuses gezocht.

Maandag 2 juni ’14 is de Bürgerbus-verbinding officieel op feestelijke wijze in gebruik genomen. Voor onder meer de schoolgaande jeugd biedt deze busverbinding vanuit Noord Deurningen aansluiting op de bus van Denekamp naar Oldenzaal, ouderen kunnen op eenvoudige wijze voor een boodschap naar Denekamp maar ook kunt u bijvoorbeeld denken aan een busrit richting Nordhorn voor een dagje gezellig shoppen in deze mooie stad.

In Noord Deurningen is onder meer een bushalte te vinden bij de parkeerplaats gelegen naast Kulturhus De Mare. Hopelijk mogen we ook u binnenkort verwelkom tijdens een grensoverschrijdende rit. hier klikken voor de dienst regeling