Zaterdag 3 mei a.s. trekkertrek KPJ Denekamp

Geplaatst op 24-04-2014, 11:45

Bent u trekkerliefhebber? Wilt u een uitje met het gezin of een middag vertier met uw vrienden? Dan nodigen wij u van harte uit om te komen kijken op de trekkertrek van KPJ Denekamp op zaterdag 3 mei vanaf 13:00.  De trekkertrekcommissie heeft er weer veel tijd en energie in gestoken om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Een trekkertrek houdt in dat de sleepwagen over een baan van 100 meter zo ver mogelijk getrokken moet worden door middel van een trekker. Wanneer men de 100 meter haalt, betekent dit een Full Pull. 

Het enthousiasme heugt zich nog ver terug in de tijd dat er ieder jaar een Powertime weekend was. Ook de bereidwilligheid van deelnemers wordt ieder jaar groter, met gepaste trots kan de commissie stellen dat binnen twee uur de inschrijving voor de trekkertrek in Denekamp vol was! Als commissie zijn wij hier zeer verheugd over. Dit laat wel zien dat er veel liefhebbers zijn wie graag een kansje willen wagen om een Full Pull te trekken. Dit jaar is de Unimog klasse verder uitgebreid en dit draagt bij aan nog meer vertier op de baan voor de toeschouwers.
De Unimog is van oorsprong een legervoertuig, echter was deze niet toereikend voor het leger en werd deze door agrariërs ingezet. Een prima voertuig met voldoende pk’s, die op diverse ondergronden uitermate geschikt is voor het zwaardere landbouwwerk. 

Het evenement zal plaatsvinden aan de kanaalweg 26, om 13:00 zal de eerste trekbeurt te zien zijn. Entree vanaf 12 jaar 4 euro. De laatste trekbeurt zal rond 22:00 te zien zijn, aansluitend is er een feestavond met muzikale klanken van Reamon Groener om samen deze sportieve dag af te sluiten. Wij hopen u zaterdag 3 mei te mogen verwelkomen. Kijk voor meer informatie op www.trekkertrekdenekamp.nl