Subsidie isolerende maatregelen.

Geplaatst op 11-03-2014, 15:42
Subsidie isolerende maatregelen.
De provincie Overijssel in samenwerking met de gemeente Dinkelland geeft inwoners (opnieuw) de kans om subsidie aan te vragen  om isolerende maatregelen te nemen. Medio april zal st duurzaam Noord Deurningen een informatie avond organiseren om hier uitleg over te geven. Wilt u nu meer weten over subsidie mogelijkheden kijk hieronder of kijk op www.energieloketdinkelland.nl



Duurzaamheidspremie Overijssel

Is uw woning ouder dan 1 jaar? Dan komt u in aanmerking voor de duurzaamheidspremie van de provincie Overijssel als u uw woning isoleert.

Het maakt hierbij niet uit of u een professioneel bouw- of installatiebedrijf inschakelt of zelf aan de slag gaat met dakisolatie, vloerisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie en/of isolatieglas. De maatregelen moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Tot € 900 premie per woning mogelijk
Hoe meer u isoleert en hoe meer u in de buurt samenwerkt, hoe hoger de premie. Oplopend van € 300 naar € 600 tot maar liefst € 900!

  • € 300 premie voor één gerealiseerde isolatiemaatregel. 
  • € 600 premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen.

De investering voor gerealiseerde isolatiemaatregelen moet minimaal € 750,- zijn.

Let op: u moet eerst uw premie reserveren en wachten op de ontvangstbevestiging voordat u opdracht mag geven voor de werkzaamheden.