7 maart inschrijving Trekkertrek KPJ Denekamp

Geplaatst op 04-03-2014, 23:43
Het is alweer bijna zover.  De trekkertrek commissie is druk in de weer om er weer een succesvolle editie van te maken. Op 3 mei zal namelijk alweer de 4de editie plaatsvinden. En ook dit jaar zal dit plaatsvinden in de weilanden aan de kanaalweg. Om 13:00 zal de eerste trekbeurt te zien zijn en uiterlijk om 22:00 de laatste trekbeurt. 

Echter wat is een trekkertrek zonder enthousiaste deelnemers?? Daarom is er op 7 maart om 19:00 een inschrijfavond georganiseerd in Kulturhus de Mare in Noord-Deurningen. De trekkertrekliefhebbers hebben dan de gelegenheid om zich in te schrijven.  Ieder jaar hebben we een overvol deelnemersveld gehad, dus wees er op tijd bij!  De kosten bedragen 15 euro voor deelname. Graag geldig rijbewijs meenemen!

Na het succes van vorig jaar willen we graag de Unimog Klasse uitbreiden. Dus bent u in het bezit van een Unimog? Dan hopen wij u te zien tijdens deze editie van de trekkertrek. Voor diegenen die de unimog nog niet kent, dit is een legervoertuig dat vlak na de Tweede Wereldoorlog is ontworpen. Helaas, bleek het voertuig niet geschikt en werd het voor andere doeleinden gebruikt. Uiteindelijk werd er ontdekt dat de Unimog uitermate geschikt is voor agrarische doeleinden. Kortom dit gaat zeker voor spektakel zorgen op de baan.  Meer te lezen op http://www.trekkertrekdenekamp.nl/