AED/reanimatie herhalingslessen in Noord Deurningen

Geplaatst op 13-01-2014, 16:00
AED/reanimatie herhalingslessen in Noord Deurningen
Op 13 en 14 januari 2014 van 19.00 – 22.00 uur en op woensdag 15 januari van 8.45 – 12.00 vinden de jaarlijkse reanimatie- en AED-trainingen weer plaats in Kulturhus de Mare.

Deze inlooptrainingen zijn noodzakelijk om de opgedane reanimatievaardigheden en de bediening van de AED weer op peil te brengen.

Zoals gezegd betreft dit een inloop-herhalingscursus en is in principe alleen toegankelijk voor mensen die de basiscursus al hebben gevolgd. Mensen die graag een basiscursus willen volgen kunnen zich aanmelden via robinpothof30@gmail.com

Het nut van deze trainingen heeft zich inmiddels bewezen. Dankzij het snelle en doortastende optreden van hulpverleners uit Noord Deurningen en de inzet van de AED’s zijn inmiddels levens gered!

Helaas zien wij, de werkgroep AED Noord Deurningen, een jaarlijkse afname van het aantal cursisten. Dit ondanks veelvuldige publicaties in lokale weekbladen, onze eigen website en flyers op drukbezochte locaties. Dit baart ons grote zorgen! Immers, we hebben elkaar juist hard nodig. Het mag toch niet zo zijn dat het aantal AED’s steeds verder toeneemt, maar het aantal aangemelde hulpverleners bij www.hartslagnu.nl steeds verder afneemt. Voel je verantwoordelijk en neem je verantwoordelijkheid! Komt allen naar onze jaarlijkse herhalingscursussen!



Tot ziens, namens de werkgroep AED Noord Deurningen