Vier aspirant-leden kernraad Noord Deurningen

Geplaatst op 03-09-2013, 15:59
Stichting Kernraad Noord Deurningen is een van de tien kernraden in de gemeente Dinkelland. Het hoofddoel van onze kernraad is het behartigen van de belangen van de inwoners van Noord Deurningen. Om deze belangrijke taak, welke de kernraad zeer serieus neemt, zo goed mogelijk uit te kunnen voeren heeft de raad voldoende gemotiveerde vrijwilligers nodig.

De afgelopen jaren bleek het nog al eens moeilijk voldoende vrijwilligers te werven. Aangezien er dit jaar enkele veranderingen aan komen ten aanzien van de bezetting van de kernraad is men alvast op zoek gegaan naar geïnteresseerde inwoners uit Noord Deurningen. Erg blij is de kernraad dan ook met het feit dat vier personen bereid zijn gevonden als aspirant-lid zitting te gaan nemen in de Kernraad.

Het gaat hierbij om Mark Bulter, Esther Willemsen - Krabbe, Marc van Deth en Richard Muntel. De kernraad heet hen van harte welkom, en hoopt dat zij een mooie en actieve periode tegemoet gaan binnen de Kernraad Noord Deurningen. Tijdens de jaarvergadering, welke gepland staat op donderdag 7 november, zullen zij worden voorgedragen als bestuurslid. Tegenkandidaten kunnen zich voor aanvang van de vergadering aanmelden bij de voorzitter, dhr. T. Tijdhof.