Jeugdhonk Noord Deurningen steunt 3fm Serious Request!

Geplaatst op 19-12-2012, 00:00
Jeugdhonk Noord Deurningen steunt 3fm Serious Request!
Op dinsdag 18 december is het dan zo ver… De 3fm dj’s Chiel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom betreden het Glazen Huis op de Oude Markt in Enschede om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar wordt het geld ingezet om babysterfte tegen te gaan. Onder de passende slogan: ‘Let’s hear it for the babies!’ hier klikken voor de webcame

Het Jeugdhonk steunt Serious Request met verschillende acties. Wij vinden dat de jeugd de toekomst heeft en willen hiermee de allerkleinsten steunen. Natuurlijk hebben wij ook een passende slogan: ‘Koop een ROL, het kost geen DROL’! Dit zegt natuurlijk genoeg. Bepakt met honderden rollen wc-papier zijn we door Noord Deurningen gegaan. Inclusief Audi met behoorlijke muziekinstallatie, 25 jeugdhonkers, en aanhanger met reclame. Menig inwoner van Noord Deurningen heeft vast gedacht: ‘carnaval is vroeg dit jaar!’. Ramen en deuren werden door de nieuwsgierige mensen geopend en al het wc-papier werd binnen een mum van tijd verkocht. We hebben de actie in twee avonden verdeeld, want tijdens de eerste avond in oktober hebben we helaas niet heel Noord Deurningen van wc papier kunnen voorzien… Dit leverde dan ook enkele klachten op: ‘waar moeten we nu onze kont mee afvegen?’ Ons antwoord daarop: ‘krantenpapier misschien?!’ Gelukkig hebben we snel een tweede avond georganiseerd met dezelfde ingrediënten. Dit keer hebben we heel Noord Deurningen bereikt met super-de-luxe 5 laags wc papier extra soft, om het goed te maken. Tijdens de tweede verkoop avond hebben we zelfs nog wc-papier bij moeten halen omdat we te weinig hadden.

De jeugdhonkers hebben individueel lege statiegeldflessen verzameld. Het verzamelde geld werd ook bij het Jeugdhonk ingeleverd.
Joepie de poepie….bij elkaar hebben we…. €543.25 opgehaald!!! Daar komt ook nog eens bij dat alle barmedewerkers van Kulturhus de Mare hun fooienpot ook doneren aan Serious Request 2012!!! Dat vinden wij dus écht vette SHIT (op een positieve manier)!

Kortom; de acties waren één groot succes. We willen iedereen hiervoor hartelijk bedanken!
Woensdag 19 december om 18.45u zullen we het totaalbedrag en cheque voor Serious Request bekend maken bij Kulturhus de Mare. Daarna zullen we met 20 jeugdhonkers vertrekken naar Enschede en zullen we het bedrag persoonlijk door de brievenbus gooien van het Glazen Huis. Natuurlijk vragen we hier ook meteen een mooi plaatje bij aan, zullen ons flink laten horen en zien met onze speciale kerst-outfit! Voor de beelden van het Glazen Huis kun je kijken op 101tv of op www.3fm.nl Misschien vang je een glimp van ons op?
De foto’s en dergelijke volgen nog!

Groet’n hét JEUGDHONKTEAM!