KPJ Denekamp/Noord Deurningen wederom succesvol bij de creatieve dagen in Geesteren.

Geplaatst op 03-12-2012, 17:40
Op 2 december stond KPJ in de finale met 3 onderdelen, Soundmix, playback en improvisatie. De bandparodie is helaas tijdens de voorronde al afgevallen. Om 7.30uur werd de eerste groep al in de schmink gezet onder het genot van koffie en broodjes. Een gezellige ochtend voor de leden, waarna we om 10.15uur konden vertrekken in de bus.

Om 12.00 begon het programma, KPJ Denekamp / Noord Deurningen mocht het spits afbijten met het playbackstuk “kom er in” van Belle en het beest. In het stuk kwam alles tot leven, van kandelaar tot servet en van theepot tot borden. Alles was op elkaar afgestemd tot in de kleinste detail. Het publiek kon dan ook genieten van een geweldige show. Na de pauze was het de beurt aan Annemiek Kooiker en Tess Schuurman om een liveoptreden weg te geven met het nummer “Let’s get loud”. De hele zaal deed mee, en ze zette dan ook een waanzinnige performance neer.

Vervolgens mochten 5 leden meedoen aan de improvisatie, een letterspel. Denekamp moest het opnemen tegen andere KPJ’s en de concurrentie was dit jaar erg hoog. Na het laatste optreden van het programma was de spanning voor sommigen om te snijden. En deze werden nog erger toen om 18.00uur de jury het podium op kwam lopen.

De uitslag werd bekend gemaakt, een derde plaats voor de improvisatie, een vierde plaats voor de soundmix en na 2 jaar achter elkaar, weer de eerste plaats voor de playback! Iedereen ging uit zijn dak. Na de prijsuitreiking werd er dan ook flink feest gevierd na het behalen van deze mooie resultaten! Klik hier voor de playback wedstrijd