C.V. El Casanova? De één kent het, de ander weer niet. Daarom even een korte uitleg.

Geplaatst op 02-11-2012, 14:36
C.V. El Casanova? De één kent het, de ander weer niet. Daarom even een korte uitleg.
Wat begon als een grapje binnen een grote vriendengroep uit Noord-Deurningen begint na 4 jaar steeds meer op een echte carnavals vereniging te lijken.

Voor 4 jaar terug werden er binnen de groep 13 steken gekocht om hiermee naar het carnaval in Rheine op Rosenmontag te gaan. 2 Vrienden werden gebombardeerd tot Prins en Sik en zij moesten voorop lopen in Duitsland en Carnavals Vereniging El Casanova was geboren.

Na 4 jaar is er nu heel wat veranderd, de vereniging bestaat niet meer uit 1 vriendengroep maar uit meerderen. De vereniging heeft een dagelijks bestuur, keuze commissie, vorst, Rv11, Kapel en de oud hoogheden deinzen ook elk jaar nog mee. Gingen we voor 4 jaar terug alleen naar Rheine, nu is er een opkomst, opening residentie en opening buitenresidentie. Ook worden we uitgenodigd op het Peerkesbal, opkomst Valappels, opkomst Zoeke en Kindercarnaval de Mare.

Na 3 jaar de opkomst gehouden te hebben bij Kulturhus de Mare willen we het dit jaar nog groter aanpakken. We hebben gekozen voor een andere feestlocatie en proberen andere verenigingen ook positief te benaderen om samen met ons er een gezellig en knallend feest van te maken. 

hier klikken voor de uitnodiging


Met carnavalske groet,
Rik ten Brink