Zomers weer maakt fietstocht Noord-Deurningen tot een groot succes!

Geplaatst op 13-09-2012, 08:53
Zomers weer maakt fietstocht Noord-Deurningen tot een groot succes!
Het aangekondigde warme zomerse weer lokte afgelopen zondagmiddag een respectabel aantal van ruim honderd sportieve fietsers, jong en oud naar de inschrijving van de jaarlijkse gezinsfietstocht van Noord Deurningen.

De organiserende Dorpscommissie had een prachtige route van 26km uitgezet waarbij de fietsers nog eens konden zien hoe mooi de omgeving van noord-oost Twente is.

Halverwege bij het Everloo was een pauzeplek ingelast waar de deelnemers getest werden op enige handigheid en waar een koel en verfrissend drankje genuttigd kon worden. Voor de allerkleinsten was er uiteraard een lekker ijsje.

In de allerlaatste kilometer werd de “ijskuip” nog met een bezoekje vereerd waarbij de deelnemers op het heerlijke boerenijs getracteerd werden.

Bij het eindpunt De Mare op het zonovergoten terras moest tenslotte nog een vragenformulier ingevuld worden en om klokslag 17.00uur kon de voorzitter van de Dorpscommissie bekend maken dat de familie's Van Bentem en Hulsbeek de grote winnaars waren van de felbegeerde wisselbeker. Daarna bleef het nog lang gezellig waarbij ook de inwendige mens niet vergeten werd.

De organisatie kon met tevredenheid terugkijken op een zeer geslaagd evenement.